English jokes

Moppen archief (dokter)


116.

Op de afdeling Eerste hulp wordt een zwaargewonde man binnen gebracht.
"Naam", informeert de verpleegster. "Jan Jansen" antwoord de man.
De zuster: "Getrouwd?"
Waarop de man antwoordt "Nee, een ongeluk met de motor." (joke-id:751)


117.

Er was eens een vrouw die in coma in het ziekenhuis lag. De verpleegster merkt na een aantal weken op dat iedere keer als zij de vrouw wast rondom haar kruis, zij meer en meer tekenen van leven vertoont. De monitor slaat steeds uit als de verpleegster de vagina van de pati?nte aanraakt.
Dit brengt de verpleegster op het idee dat orale sex de stimulans zou kunnen brengen om haar misschien uit haar coma te halen. Zij besluit om de echtgenoot van de vrouw op te bellen en de therapie voor te stellen. De man besluit in te stemmen met het voorstel.
Hij arriveert in het ziekenhuis en de verpleegster leidt hem de kamer van zijn vrouw in. Zij blindeert de ramen en laat de man achter bij zijn vrouw.

Vijf minuten later komt de man uit de kamer rennen en schreeuwt; "Help, help, mijn vrouw gaat dood ! Al haar tekenen van leven zijn verdwenen !!!!"
De verpleegster is helemaal in shock door deze mededeling en vreest voor haar baan omdat zij deze therapie had voorgesteld.
Terwijl allerlei dokters vochten voor het leven van de vrouw, liep de verpleegster af op de echtgenoot en vroeg hem hoe het had kunnen gebeuren dat de vrouw aan haar einde leek te komen.
De echtgenoot antwoord: "Ja, ik ben natuurlijk geen dokter maar ik denk persoonlijk dat zij gestikt is !" (joke-id:752)


118.

Belt er een man 's avonds laat nog aan bij de dokter met een dikke sjaal om de keel.
De vrouw van de arts doet open en de man fluistert hees en moeizaam: "Is de dokter thuis?"
"Nee", fluistert de vrouw terug, "kom maar gauw binnen!" (joke-id:753)


119.

Een man belt op naar de psychiatrische inrichting en informeer of er misschien een man ontsnapt is.
Na enige informatie is het antwoord negatief.
"Maar", vraagt de telefoniste, "waarom vraagt u dat?"
Het antwoord is simpel: "Omdat er iemand met mijn vrouw vandoor is!" (joke-id:754)


120.

Een man met een glazen oog maakt elke ochtend nadat hij net is opgestaan zijn glazen oog even nat voordat hij deze in zijn oogkas plaatst. Op een zekere morgen nadat hij wakker is geworden en besluit zijn glazen oog in zijn oogkas te plaatsen gebeurt er iets vreselijks.......
Tijdens het nat maken van zijn glazen oog slikt hij het glazen oog per ongeluk in. GROTE PANIEK DUS. Hij zal wel een kijkje nemen of dit glazen oog misschien tevoorschijn komt bij zijn bezoeken aan het toilet.
Na diverse bezoeken aan het toilet komt het glazen oog maar niet tevoorschijn. Dus besluit hij naar de dokter te gaan om raad te vragen.
"Nou", zegt de dokter "doe de broek maar even omlaag en buk maar eens goed, dan zal ik eens even een kijkje nemen."
Na enkele minuten roept de dokter: "Nou sorry hoor, ik begrijp er niets van, ik zie niks." "Dat kan wel kloppen", roept de man, "maar ik zie u wel!" (joke-id:755)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  

VOLGENDE

Terug naar de index


21 June 2024, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 44.221.73.157