English jokes

Moppen archief (dokter)


126.

Bram komt bij de huisarts. 'Dokter, twee jaar geleden hebt u mij van mijn reumatiek afgeholpen.' Arts :'Dat klopt.' Bram :'En toen heeft u gezegd dat ik moest oppassen voor vocht.' Arts :'Dat klopt ook.' Bram :'Nou zou ik zo graag weer eens willen douchen. Mag dat?' (joke-id:761)


127.

Gerda, voor het eerst zwanger, werd onderzocht door de gynaecoloog.
Na het onderzoek vroeg Gerda, een beetje rood wordend:
"Dokter, mijn man wil graag weten of ......"
"Ik begrijp het,"onderbrak de arts Gerdea, ter geruststelling een hand op haar schouder leggend.
"Die vraag wordt wel vaker gesteld, hoor.
Sex is geen enkel probleem tot laat in de zwangerschap."
"Uhhh, nou nee, dat is het niet," bekent Gerda verlegen.
"Hij wil weten of het verantwoordt is dat ik het gras blijf maaien?" (joke-id:762)


128.

"Hallo dokter, met Jansen. Ik bel U even om te vragen of die medicijnen die U mij heeft voorgeschreven nog vervelende bijwerkingen hebben"
"Nou meneer Jansen, U moet er rekening mee houden dat U volgende week weer arbeidsgeschikt bent !" (joke-id:763)


129.

Er kwam een kannibaal in het ziekenhuis terecht.
De verpleegster komt zijn kamer binnen en vraagt wat hij wil eten, ik wil een lijk zegt de kannibaal. Even later komt de verpleegster met een lijk binnen.
De volgende dag komt de verpleegster weer vragen wat hij wil eten. Ik wil een lijk zegt de kannibaal. Hij krijgt weer een lijk.
De dag later komt de verpleegster weer vragen wat hij wil eten, ik wil twee sneetjes brood zegt de kannibaal.
Hoe kan dat nu zegt de verpleegster, alle dagen wil je een lijk hebben en vandaag maar twee sneetjes brood.
Dat komt omdat er vandaag iemand langs mij is komen liggen met een open rug en nu kan ik mijn twee sneetjes brood daarin soppen. (joke-id:764)


130.

"Vertel eens wat er scheelt", zei de psychiater tegen de overspannen man.
"Het is allemaal gekomen door mijn huwelijk. Ik trouwde met een weduwe die een volwassen dochter had. Zij werd mijn stiefdochter. Mijn vader kwam op bezoek, werd verliefd op mijn stiefdochter en trouwde met haar. Zo werd mijn stiefdochter mijn stiefmoeder. Mijn vrouw kreeg een zoon. Die werd automatisch de schoonbroer van mijn vader, want hij is de halfbroer van mijn stiefdochter, die met mijn vader is getrouwd. Aangezien mijn zoon de broer is van mijn stiefmoeder, is hij ook mijn oom.
De vrouw van mijn vader kreeg ook een zoon. Dat is dus mijn broer, want hij is het kind van mijn vader. Maar hij is ook mijn kleinkind, want hij is de zoon van mijn stiefdochter. Mijn vrouw is mijn grootmoeder, omdat ze mijn stiefmoeders moeder is. En ik ben dus haar kleinzoon. Maar dat is nog niet alles. Aangezien ik getrouwd ben met mijn stiefgrootmoeder, ben ik niet alleen de echtgenoot en kleinzoon van mijn vrouw, maar ben ik ook mijn eigen grootvader!
Daarom ben ik een beetje overspannen!" (joke-id:765)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  

VOLGENDE

Terug naar de index


4 June 2023, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 44.192.79.149