English jokes

Moppen archief (dokter)


151.

Een vrouw komt bij de tandarts. Zij gaat op de stoel liggen, de stoel zakt achterover. De tandarts knipt de lamp aan, brengt zijn spiegeltje en haakje bij haar mond.
De vrouw laat haar arm van de leuning glijden en grijpt de tandarts in zijn kruis.
"Wat doet u?" vraagt de tandarts.
Zegt die vrouw: "We gaan mekaar toch geen pijn doen, he tandarts?" (joke-id:786)


152.

Zitten drie pati?nten in de wachtkamer bij de dokter. Wordt de eerste pati?nt bij de dokter geroepen en komt na verloop van enkele minuten naar buiten en zegt tegen de andere twee: "Snappen jullie dat nu, nog nooit gevoetbald, maar wel een voetbalknie". Gaat de tweede naar de dokter en komt ook weer naar buiten en zegt: "Nog nooit getennist, maar wel een tennisarm". De derde gaat naar binnen en komt terug en zegt: "Nog nooit geslacht en toch geslachtsziekte". (joke-id:787)


153.

Een vrouw gaat naar de dokter. "Wat is het probleem?" vraagt de dokter. "Nou ziet u dokter. Telkens als mijn man en ik in bed liggen en mijn man komt tot een hoogtepunt, slaakt hij een ijzingwekkende schreeuw"
"Maar mevrouw", antwoordt de dokter, "dat is toch helemaal niet erg?
Dat is volledig natuurlijk hoor!"
"Dat kan wel zijn, maar ik wordt er elke keer wakker van!" (joke-id:788)


154.

Na het onderzoek zegt de vrouwenarts tegen de jongedame: Als u vanavond uw man ziet.... Ik ben niet getrouwd dokter!!
Wel, als u vanavond uw verloofde ziet... Ik ben niet verloofd dokter!!
Nou ja, als u vanavond uw vriend ziet... Ik heb geen vriend dokter, ik heb trouwens nog nooit iets met een man iets van doen gehad.
De arts loopt naar het raam en tuurt aandachtig naar buiten. Waarom kijkt u zo naar buiten, dokter? vraagt de jongedame. Ik wacht, antwoordt de medicus.
De laatste keer dat zoiets is voorgekomen, ging er een ster op in het oosten! (joke-id:789)


155.

Er staat een man te pissen in een urinoir, hoort ie ineens een doffe plop kijkt in de pot en ziet tot zijn grote schrik dat z'n eikel eraf gevallen is. Hij denkt, shit zo kan ik me thuis niet meer vertonen ik ga eerst naar de huisarts. Hij komt bij z'n huisarts en doet het hele verhaal, nou zegt z'n arts dat is niet zo mooi, maar gelukkig zijn er hele mooie protheses in de handel alleen d'r is een nadeel die zijn van hout. Het ligt helemaal aan uw budget wat voor prothese u neemt, ze zijn er namelijk in vuren, beuken, essen en als u wat beter in de slappe was zit krijgt u tropisch hardhout. De man zegt dokter ik kan dit niet alleen beslissen ik wil het met mijn vrouw overleggen ik kom vanmiddag wel vertellen wat het wordt. 's Middags komt de man terug en de dokter zegt; En wat is het geworden. Waarop de man zegt nou dokter het heeft lang geduurd maar we zijn eruit: Het wordt ZOETHOUT (joke-id:790)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  

VOLGENDE

Terug naar de index


29 February 2024, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 44.200.77.92