English jokes

Moppen archief (dokter)


176.

Er komt een man bij de dokter en zegt: Dokter, ik heb de laatste tijd zo'n hoofdpijn. Dan zal ik u maar even oderzoeken, zegt de dokter. Even later als de man onderzocht is, zegt de dokter: Er is maar 1 manier om hier vanaf te komen, je dingetje moet eraf. Dat kan echt niet, zei de man, stuur mij dan maar naar het ziekenhuis. De volgende morgen gaat hij naar het ziekenhuis en ook daar wordt hij onderzocht, en nu zegt de dokter in het ziekenhuis: Sorry, er is maar 1 manier, je dingetje moet eraf. Ik wil dat niet, zei de man, stuur mij maar naar de beste dokter van de wereld. Een week later zit hij in Amerika voor het onderzoek. Ook hier krijgt hij te horen: Je dingetje moet eraf. Nou okee dan, ik weet het ook niet meer, zei de man, en hij laat zich opereren. Als hij weer in Nederland is gaat hij direct naar de HEMA om speciale onderbroeken te kopen. Hangt het dingetje van jou links of rechts, vraagt de verkoopster. Waarom wilt u dat weten?, vraagt de man. Nou, zegt de verkoopster, als je linkshangende onderbroeken koopt en je dingetje hangt rechts, dan kun je hoofdpijn krijgen. (joke-id:1905)


177.

Er komt een man bij de dokter:"Dokter, ik zou graag westlander willen worden.." Dokter:"Ow, maar dat is geen probleem!Moet je gewoon naar het ziekenhuis gaan en daar alles uitleggen". Dus die man naar het ziekenhuis..legt alles uit aan de dokter..en wordt geopereerd. Na de operatie komt de dokter naar de man toe en zegt:"Ja, sorry..maar er is iets mis gegaan met de operatie, we hebben geen 30% van uw hersenen weggehaald, maar perongeluk, maar 30% laten zitten". Waarop de man antwoord:"JAH K?P N?H!! (joke-id:1923)


178.

Een Amerikaanse en Chinese chirurg scheppen op wat de moeilijkste operatie is die ze ooit gedaan hebben.
De Amerikaan: "De hersentransplantatie was niet zo makkelijk..."
Waarop de Chinees antwoord: 'In China is het trekken van een kies het moeilijkst."
Vraagt de Amerikaan: "Nou, dat valt toch wel mee?"
Zegt de Chinees:"Nee, in China moeten wij allemaal onze bek dicht houden, dus een kies wordt anaal getrokken !" (joke-id:1929)


179.

Een tijdje terug rijd ik in Breda over de Wilhelminasingel. Dat is een weg barstensvol stoplichten. Ik stop achter een auto ideaal voor het rode licht stilstaat. Stapt die man voor me uit de auto, laat zijn broek zakken en keert zijn kont naar het stoplicht. Het stoplicht springt op groen, de man springt in zijn auto en rijdt door. Het volgende stoplicht staat weer op rood. De man voor me stapt uit zijn auto, trekt zijn broek naar beneden en keert zijn kont naar het stoplicht. Zodra deze op groen springt, rijdt hij weer verder. Bij het volgende stoplicht besluit ik hem aan te spreken. De man springt weer uit zijn auto, doet zijn broek omlaag en keert zijn kont naar het stoplicht. Nu stap ik ook uit en vraag: "Waarom doe je dat toch?" Zegt de man: "Ik moet van de dokter onder de rode lamp, maar ik heb er thuis geen!" (joke-id:1938)


180.

Man belt in paniek de dokter op "Dokter mijn vrouw kan plotseling niet meer praten."
"Dokter: "Ach een typisch geval van acute kaak-klem."
Man: "Als dat alles is, wilt u dan voor de behandeling over een half jaar langskomen...... (joke-id:2174)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  

VOLGENDE

Terug naar de index


13 April 2024, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 44.210.99.209