English jokes

Moppen archief (dokter)


186.

Man: "Dokter, hoe lang heb ik nog te leven?" Dokter: "Een halve dag meneer!" "Maar ik kan vandaag de rekening niet betalen!" Dokter: "Oh, dan krijgt u er nog een halve dag bij!" (joke-id:2225)


187.

Een man die in helemaal van top tot teen in het gips zit ligt in het ziekenhuis. Hij kan niks eten of drinken, 6 weken lang! Op een dag kan hij het niet meer uithouden en drukt op het alarm. 5 minuten later komt er een zuster naar hem toe. "Ja, wat is er", zegt de zuster. "Oh, ik kan het niet meer uithouden zonder drinken", zei de man. De zuster gaat naast de man zitten en begint hem een beetje te troosten. Plotseling schiet de zuster van haar stoel en zegt: "Ik heb een idee". "We boren bij je achterste een gat in het gips, douwen een slang naar binnen en gieten daar dan wat thee naar binnen." "Oh, dat is een goed idee", zei de man. Vijf minuten later komt de zuster met de nodige spullen terug. De zuster boort een gat in het gips, douwt de slang er in, en giet uiteindelijk de thee naar binnen. Opeens laat de man een scheet en vliegt alle thee de slang weer uit helemaal over de zuster heen. "Wat doet u nou" zei de zuster. zegt de man: "Ik mag toch wel even blazen als het heet is." (joke-id:2229)


188.

Er komt een man bij de psychiater. Hij zegt: "Dokter, ik voel me niet echt lekker." De psychiater zegt: "Dat treft. Er is in Duitsland net een nieuwe methode ontwikkeld om pati?nten te onderzoeken. Over vijf minuten weten we de uitslag al." "Dat is mooi", zegt de man, "Laten we dan maar beginnen." De psychiater pakt drie kaarten met afbeeldingen erop en de man moet zeggen wat hij erin ziet. Als eerste laat de psychiater een kaart zien met twee stippen erop. "Huhuhuh", zegt de man: "Twee tieten!" Daarna laat de psychiater een kaart zien met vijf stippen. "Oei oei oei", zegt de man: "Nog meer tieten!" Dan toont de psychiater een kaart die helemaal zwart ziet van de stippen. "Whoeeee!" roept de man, "Een heel bos met tieten!!!" "Dan heb ik nu de uitslag", zegt de psychiater: "U bent volkomen oversekst!" "Nou nog mooier!!!" roept de man uit: "Wie laat mij nou al die vieze plaatjes zien!" (joke-id:2237)


189.

Er komt een man bij de dokter. Hij zegt: "dokter ik heb een vreemd plekje op m'n voorhoofd kunt u even kijken wat dat is?". De dokter kijkt ernaar en zegt:"Ik zie het al meneer dat is het beginnetje van een lul, maar dat is niet erg hoor over een paar weken ziet u er niets meer van. "Oh is het dan weg dokter?",vraagt de man. "Nee" zegt de dokter, "maar dan hangen uw ballen voor uw ogen". (joke-id:2253)


190.

Komt er een man bij de dokter, zegt hij,"dokter ik heb een gigantische oranje lul kunt u even kijken?" Zegt de dokter:" Oke laat de broek maar zakken". De man laat zijn broek zakken, zegt de dokter,"Tjonge,tjonge die is wel erg oranje; wat doet u voor werk?" "Ik ben werkloos", zegt de man.
"Maar wat doet u dan zoal in het dagelijks leven?" vraagt de dokter. zegt de man:" Pornofilms kijken en paprikachips vreten. (joke-id:2258)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  

VOLGENDE

Terug naar de index


24 July 2024, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.238.116.201