English jokes

Moppen archief (dokter)


191.

Komt een man bij de dokter, en zegt tegen de dokter: "Dokter, weet u nog dat ik een paar jaar geleden bij u ben geweest omdat ik zo'n blauwe linkerbal had?" "Ja," zegt de dokter, "toen hebben wij uw linkerbal afgezet." Waarop de man zegt: "En weet u ook, dat ik een paar maanden daarna weer bij u terug ben geweest?" "Ja," zegt de dokter, "toen hebben wij uw rechterbal afgezet omdat 'ie ook zo blauw was." Waarop de man zegt: "Nou, ik heb weer een probleem." "Oh ja," zegt de dokter. "Ja," zegt de man, "ik heb nu last van een blauwe onderbuik." "Oh, dat is niet zo mooi," zegt de dokter. "Doet u uw broek maar naar beneden, dan kijk ik er even naar." Zo gezegd, zo gedaan. De man doet zijn broek naar beneden. De dokter komt er vervolgens bij staan en kijkt heel nauwkeurig en zegt vervolgens tegen de man: "Ik zie het al meneer." "Oh ja," zegt de man, "wat is het dan?" Waarop de dokter zegt: "Uw spijkerbroek geeft af!" (joke-id:2267)


192.

Een vrouw gaat naar haar huisarts. Deze zegt: "Hebt u wat ontlasting meegebracht zoals ik u gevraagd heb?" De vrouw knikt en geeft de dokter een pakje. Deze maakt het open en ziet vier boterhammen met pindakaas. "Oh jee", zegt de vrouw, "Wat zal mijn man straks vreemd opkijken als hij gaat schaften." (joke-id:2268)


193.

Een man die broodmager is en desalniettemin niet eet maar vreet, meldt zich na lang aandringen van zijn vrouw bij de dokter. "Dokter, ik geloof dat ik last heb van een lintworm...." De dokter kijkt bedenkelijk naar het armetierige mannetje en zegt: "Ga maar op de onderzoekstafel liggen..." De dokter neemt een zaklampje en kijkt de man in zijn achterste. "Tja meneer, dat vereist een harde aanpak..." De arts loopt naar de achterkamer en komt na 5 minuten terug met een appel en een koekje. Hij schuift de appel met enig geweld in de man zijn achterwerk, wacht vervolgens 5 minuten.... en stopt het koekje er achteraan. "Zo meneer... Herhaalt U dat de hele week en komt U vrijdag maar terug!". De man vertrekt met gemengde gevoelens huiswaarts. "Als dat maar goed gaat...", denkt hij. Hij houdt zich strikt aan het recept en herhaalt de procedure dagelijks. Die vrijdag is hij terug bij de dokter. "Zo meneer, alles goed gegaan?" vraagt de dokter. "Jawel", zegt de man, "Maar ik ben geen gram bijgekomen, Dokter!" De dokter laat de man wederom plaatsnemen op de onderzoekstafel. "Dat is een goed teken." stelt de arts de man gerust. "Wacht U even, ik ben zo terug." De dokter vertrekt weer richting achterkamer om vrij kort daarop weer terug te keren met een appel en een........ Honkbalknuppel!! De man wordt ietwat wit om zijn neus en zegt: "Dokter, ik.........", waarop de dokter de man tot stilte maant. De arts schuift de appel in de man zijn achterwerk en gaat rustig zitten wachten.................. Komt na 5 minuten de lintworm naar buiten en die zegt: "He joh.... Waar blijft mijn koekje?" MEP !!!!!!!!!!! (joke-id:2269)


194.

Een vrouw belt naar de dokter. Ze zegt: "Dokter ik was vanmorgen bij u, heb ik mijn slipje misschien bij u laten liggen?" De dokter antwoordt:" Ik ben op het ogenblik met een pati?nt bezig, ik kijk zo meteen wel, en belt u zo maar terug." Een paar minuutjes later belt de vrouw al weer terug en zegt: "Dokter zoekt u maar niet meer, ik heb mijn slipje al gevonden, het lag bij de tandarts..." (joke-id:2272)


195.

Er komt een man bij de apotheek en zegt: "Doe mij 3 pakjes Viagra pillen." Waarop de apotheek assistente antwoord:"Heeft u een recept van de dokter bij?" Zegt de man: "Nee, maar wel een foto van mijn vrouw." (joke-id:2286)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  

Terug naar de index


29 February 2024, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 44.200.77.92