English jokes

Moppen archief (dokter)


21.

Een kastelein komt bij de dokter. Zegt-ie: "Dokter, ik ben zo slap. Thuis zijn er al klachten." Zegt die dokter: "Je krijgt van mij een injectie, maar gelijk naar huis, want dat ding werkt direct." Weken erna loopt die dokter in de Wagenstraat en ziet daar die kastelein. Hollekidee, die loopt daar te zingen en heeft het naar z'n zin. Zegt die dokter: "En?" "O, geweldig dokter, ik ben weer helemaal de ouwe, zes keer per dag zomaar." "Nou, dat is geweldig," zegt de dokter: "En hoe vindt je vrouw het?" "Weet ik niet," zegt-ie: "Ik ben nog niet thuis geweest." (joke-id:563)


22.

Een arts loopt door het ziekenhuis. Ziet hij in een hoekje een zuster staan huilen. De arts vraagt wat er aan de hand is. "Boehoehoe, meneer Meyer is dood," snottert de zuster. "Wie?" "Meneer Meyer, boehoehoe." Even verderop ziet de arts de hoofdzuster staan huilen. "Wat is er?" vraagt de arts. "Boehoehoe, meneer Meyer is dood," brult de hoofdzuster. De arts begrijpt niets van al dit verdriet. Als hij beneden een kroketje gaat halen, ziet hij de kantinejuffrouw staan huilen. "Is er iets?" vraagt de arts. De juffrouw snikt: "Boehoehoe, meneer Meyer van kamer 420 is overleden." Nu wil de arts er meer van weten. Hij loopt naar kamer 420 en ziet meneer Meyer dood in bed liggen. Niks bijzonders in een ziekenhuis. Slaat de dokter de lakens weg: heeft meneer Meyer een enorme pik. Zo'n grote heeft de arts nog nooit gezien. Die moet ik aan mijn vrouw laten zien, denkt hij. Dus de arts snijdt de penis eraf, zet 'm op sterk water en neemt 'm mee naar huis. Thuis gekomen zet de arts de pot met sterk water op tafel. Zijn vrouw ziet het en zegt: "Ach God, is meneer Meyer dood?" (joke-id:564)


23.

Er komt een man bij de dokter met een hele hoge stem: "Dokter, kunt u niets doen aan mijn hoge stem?" "Misschien wel," zegt de dokter, "kleedt u zich maar uit." De man trekt zijn kleren uit. De dokter zegt: "Ik zie het al: u bent veel te zwaar geschapen. Dat trekt aan uw middenrif, en daarom is uw stem zo hoog." "Is er wat aan te doen, dokter?" vraagt de man. "Jawel," zegt de dokter, "maar dan moet ik u opereren. Dan halen we er een stuk tussenuit." "Doet u dat dan maar," zegt de man, "want ik heb wel succes bij de vrouwtjes, totdat ik mijn mond opendoe..." De dokter opereert de man en haalt er een stuk tussenuit. Twee maanden later komt de man weer bij de dokter. Met een zware stem zegt hij: "Dokter, de operatie is wel geslaagd, maar mijn succes bij de vrouwtjes is toch minder dan ik gedacht had. Kunt u dat stuk er weer niet tussen zetten?" Zegt de dokter met hoge stem: "Nee nee, eens gegeven, blijft gegeven!" (joke-id:565)


24.

Er komt een vrouw bij de dokter, en ze zegt: "Dokter, ik heb een spjaakgebjek." De dokter zegt: "Kleedt u zich maar eventjes uit." "Ja, maar dokter," zegt de vrouw, "ik kom voor mijn spjaakgebjek." "Weet ik," zegt de dokter, "kleedt u zich toch maar eventjes uit." De vrouw kleedt zich uit. "Nu moet u even bukken," zegt de dokter. "Ik kom voor een spjaakgebjek, hoor dokter," zegt de vrouw nog eens. "Ja ja, ik weet het," zegt de dokter, "bukt u nu maar even." De vrouw bukt zich, de dokter doet zijn broek naar beneden en grijpt die vrouw. "Aaaaaaa," roept de vrouw. "Goed zo," zegt de dokter, "morgen terugkomen voor de B." (joke-id:566)


25.

Er komt een man bij de dokter: "Dokter, ik heb toch zo'n pijn. Het begint in mijn tenen, trekt langs m'n liezen, zo naar mijn nek." "Da's niet zo mooi," zegt de dokter, "ik zal u eens onderzoeken." De dokter doet zijn onderzoek en zegt: "Er is maar ''n manier om van de pijn af te komen: ik moet uw penis amputeren." "Wat?" zegt de man, "weet u dat wel zeker?" "Ja," zegt de dokter, "het is de enige manier om van de pijn af te komen." "Nou, doet u het dan maar dokter." De man zijn penis wordt geamputeerd, en hij is daarna zijn pijn inderdaad kwijt. Een paar weken later gaat de man een broek kopen. Hij komt een herenmode-zaak binnen. Vraagt de verkoper: "Meneer, mag ik u vragen: bent u rechts- of linksdragend?" "Rechts- of linksdragend?" vraagt de man verbaasd, "wat maakt dat nou uit?" Zegt de verkoper: "Als u linksdragend bent en u draagt een rechtsdragende pantalon, dan krijgt u na verloop van tijd een pijn, die begint in uw tenen, trekt langs uw liezen zo naar uw nek." (joke-id:567)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  

VOLGENDE

Terug naar de index


20 May 2024, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 44.210.83.132