English jokes

Moppen archief (dokter)


26.

Een vrouw merkt dat haar buik dikker wordt. Ze is er niet gerust op en gaat naar de dokter. Als hij haar onderzocht heeft, zegt de dokter dat ze zich geen zorgen hoeft te maken. "Mevrouwtje," zegt hij, "het is een ophoping van gas in uw buik. Dat gaat vanzelf weer over." Maar de buik van de vrouw wordt alleen maar dikker, en ze gaat weer naar de dokter. "Nee mevrouw, u bent niet zwanger," zegt de dokter: "het is echt alleen maar lucht, alleen maar lucht." Gerustgesteld gaat de vrouw naar huis, maar de kwaal gaat niet over: haar buik wordt steeds dikker. Ook bij het derde bezoek aan de dokter krijgt zij te horen: "Mevrouwtje, het is alleen maar lucht, alleen maar lucht." Hierna krijgt de dokter de vrouw niet meer op bezoek. Als de dokter enkele maanden later door een drukke winkelstraat loopt, ziet hij ineens de vrouw achter een kinderwagen lopen. Hij loopt naar de vrouw toe, kijkt in de kinderwagen en ziet een tweeling liggen. Dan vraagt de dokter aan de vrouw: "Wat is dat nou?" "O gewoon", zegt de vrouw, "twee scheten met een pet op." (joke-id:568)


27.

Er komt een vrouw met kiespijn bij de tandarts. Als de tandarts de kies getrokken heeft, zegt de vrouw: "Ja, het spijt me tandarts, maar ik heb geen geld bij me. Kan ik misschien in natura betalen?" "Nou, vooruit dan maar," zegt de tandarts, "kleedt u zich maar uit achter het gordijn, dan kom ik straks wel bij u." Na tien minuten komt de tandarts achter het gordijn kijken, ligt daar die daar vrouw naakt, helemaal onder de zwarte vlekken. Vraagt de tandarts: "Wat moet dat voorstellen?" "Ja," zegt de vrouw, "ik heb vanmorgen de rekening bij de kolenboer betaald." (joke-id:569)


28.

Er komt een vrouw bij de dokter. Ze zegt: "Ik heb nu twaalf kinderen; ik vind het meer dan welletjes. Mijn man weet nog steeds van geen ophouden. Maar hoe voorkom ik nu dat ik weer zwanger raak?" Zegt de dokter: "Heel eenvoudig, u doet gewoon tien diepe kniebuigingen." "Zo simpel?" zegt de vrouw; "en is dat voor of na het vrijen?" Zegt de dokter: "In plaats van." (joke-id:570)


29.

Een man is pas geopereerd aan zijn mond. Hij vergaat van de dorst. Tussen zijn tanden door roept hij de zuster: "Zuster, zuster, ik heb zo'n dorst." "U bent net aan uw mond geopereerd", zegt de zuster, "u mag niets drinken." "Ja maar, zuster, ik heb zo'n dorst." De zuster vertelt het probleem aan de hoofdzuster, en die zegt: "Dien het vocht dan anaal toe, met een trechtertje." Dus de zuster gaat terug naar de patient en vraagt of hij koffie of thee wil. "Thee", zegt de man. Hij draait zich op z'n buik, zijn broek gaat naar beneden, en het trechtertje tussen zijn billen. Net als de zuster de thee naar binnen wil gieten, laat de man een enorme scheet. "Wat doet u nu?" vraagt de zuster. Zegt de man: "Mag ik niet blazen als het heet is?" (joke-id:571)


30.

Er zit een man aan de bar. Opeens haalt hij zijn glazen oog uit z'n kas en keilt 'm tegen de ruit. Het glazen oog stuitert terug op de bar en de man doet hem weer in. "Wat doe je nou?" vraagt de man naast hem. "Ik kijk even of m'n fiets er nog staat." (joke-id:572)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  

VOLGENDE

Terug naar de index


20 May 2024, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 44.210.83.132