English jokes

Moppen archief (dokter)


31.

Er komt een man bij de dokter en zegt: "Dokter, ik ben het wippen verleerd." "Da's niet zo erg," zegt de dokter, "daar hebben wij een vierdaagse cursus voor. Om te beginnen leg je een dubbeltje op je linker knie. Dan beweeg je die en dan zeg je: dubbeltje, dubbeltje..." En de man doet: "Dubbeltje, dubbeltje..." De hele dag zit 'ie op kantoor te oefenen: "Dubbeltje, dubbeltje..." De volgende dag komt de man weer bij de dokter. De dokter zegt: "Vandaag doe je een kwartje op je rechter knie. Dan beweeg je die en dan zeg je: dubbeltje, kwartje, dubbeltje, kwartje..." En de man doet: "Dubbeltje, kwartje, dubbeltje, kwartje..." De derde dag komt de man terug. De dokter zegt: "Nu doe je een gulden op je pik, en dan doe je: dubbeltje, kwartje, gulden, dubbeltje, kwartje, gulden..." En de man beweegt: "Dubbeltje, kwartje, gulden, dubbeltje, kwartje, gulden..." De vierde dag keert hij terug. De dokter zegt: "Nu doe je een knaak op je kont, en dan beweeg je: dubbeltje, kwartje, gulden, knaak, dubbeltje, kwartje, gulden, knaak..." En de man beweegt: "Dubbeltje, kwartje, gulden, knaak, dubbeltje, kwartje, gulden, knaak..." Dan gaat de man naar huis en zegt tegen zijn vrouw: "Mee naar de slaapkamer!" De vrouw gaat naar de slaapkamer, en de man kruipt er bovenop: "Dubbeltje, kwartje, gulden, knaak, dubbeltje, kwartje, gulden, knaak..." "Het is wel lekker, schat," zegt de vrouw, "maar kan 't niet wat sneller?" "Tuurlijk," zegt de man: "Drie vijfentachtig, drie vijfentachtig..." (joke-id:573)


32.

Een man komt een cafe binnen met een krokodil. Hij gaat aan de bar zitten en legt de krokodil op de toog. "He!" roept de barman, "weg met dat beest, dat is levensgevaarlijk!" "Welnee," zegt de man, "dat beest is hartstikke tam." "Wegwezen met die krokodil," zegt de barman weer, "dat is hier veel te gevaarlijk." "Echt, dat beest is zo tam als wat," zegt de man. Om het te bewijzen doet hij zijn gulp open, legt zijn pik in de bek van de krokodil en geeft het beest een keiharde knal op zijn kop. Er gebeurt niets. "Zie je wel, er is helemaal niks gebeurd," zegt de man, en richt zich tot het cafepubliek: "Is er nog iemand die het wil proberen?" Komt er een oud vrouwtje aanlopen, dat zegt: "Ja meneer, ikke wel, als u maar niet zo hard op m'n hoofd slaat." (joke-id:574)


33.

Een gynaecoloog komt thuis en zegt tegen zijn vrouw: "Tjongejonge, ik had vandaag toch een vrouw: een clitoris als een augurk!" "Wat?", zegt die vrouw: "zo groot?" "Nee," zegt die man: "zo zuur!" (joke-id:575)


34.

Er komt een lilliputtervrouwtje bij de dokter. Ze klaagt: "O dokter, ik heb toch zo'n last van mijn kruisje als het regent." "Tja," zegt de dokter, "vandaag is het mooi weer, dus nu heeft u zeker geen last?" "Nee, vandaag niet," zegt het vrouwtje. "Nou," zegt de dokter, "komt u dan terug als het regent." Een paar dagen later komt het vrouwtje terug als het regent. "En?" vraagt de dokter: "Hebt u vandaag wel last?" "Ja, vandaag wel," zegt het vrouwtje. "Gaat u dan maar even achter het scherm staan," zegt de dokter. Als het vrouwtje en de dokter achter het scherm zijn verdwenen, hoort de assistente de dokter vragen: "Mag ik even een schaar alstublieft?" De assistente gaat de schaar brengen. Even later komen de dokter en het vrouwtje weer achter het scherm vandaan. "Loopt u nu eens even rond," zegt de dokter tegen het vrouwtje, "heeft u nu nog last?" "Nee," zegt het vrouwtje, "dank u dokter, het is helemaal over." Hierop vertrekt het vrouwtje. Ondertussen is de assistente bloednieuwsgierig geworden en vraagt: "Dokter, wat heeft u nu eigenlijk gedaan?" "Gewoon," zegt de dokter, "tien centimeter van d'r kaplaarsjes afgeknipt." (joke-id:576)


35.

Er komt een vrouw bij de dokter. Ze zegt, al winden latend: "Dokter, pfrt, ik heb toch zo'n last, pfrt, pfrt, van winderigheid. En het vreemde is, pfrt, pfrt: ze ruiken niet!" De dokter zegt: "Kleedt u zich maar even uit en gaat u daar maar even liggen." De vrouw kleedt zich uit, pfrt, pfrt, en gaat liggen. De dokter onderzoekt haar, pfrt, pfrt. Als de dokter klaar is met zijn onderzoek, mag ze zich weer aankleden, en dan vraagt de vrouw bezorgd: "En dokter, moet ik geopereerd worden?" "Ja," zegt de dokter. "Aan m'n kont?" vraagt de vrouw. "Nee," zegt de dokter, "aan uw neus." (joke-id:577)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  

VOLGENDE

Terug naar de index


13 April 2024, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 44.210.99.209