English jokes

Moppen archief (dokter)


41.

Vrouwtje komt bij de dokter. "Dokter, m'n man zakt zo af." "Nou," zegt de dokter, "zit daar maar niet zo over in. U krijgt van mij een poeier die u stiekem in z'n koffie doet. Mevrouwtje, kom de volgende week maar vertellen hoe 't is gegaan." De volgende dag komt ze terug. "Dokter," zegt ze, "breng die poeder niet in de handel." "Hoezo?" zegt de dokter. Zegt ze: "O dokter, ik had 'm in z'n koffie gedaan... Nou, hij trekt me m'n kleren van m'n lichaam, gooit me op tafel en daar gaat 'ie me rommelen..." Zegt die dokter: "Ja mevrouwtje, maar dat wou u toch graag?" Zegt ze: "Ja, maar niet midden in het cafetaria." (joke-id:584)


42.

Er komt een vent bij de dokter en zegt: "Dokter, heb je arsenicum?" Zegt die dokter: "Heb jij arsenicum nodig?" "Ja dokter," zegt-ie, "ik moet van die vrouw af." "Ja jongen, ik begrijp het, maar dat kan je niet met arsenicum doen, daar krijg je de grootste ellende mee. Weet je wat? Je gaat iedere dag zes keer met 'r naar bed. Is ze binnen drie maanden dood." Twee maanden later komt die dokter die man tegen in een rolstoel. "En?" vraagt de dokter. "Ja hoor, dokter, elke dag zes keer. Ze staat nou te tennissen, maar ze weet niet dat ze over een maand dood gaat." (joke-id:677)


43.

Er komt een man bij de dokter met potentie-problemen. "Ik kan u helpen," zegt de dokter, "er is zojuist een nieuwe methode uit het Oosten gekomen. Als u zegt: `kom kom', dan komt' ie omhoog. En als u zegt: `nou nou', dan gaat 'ie omlaag, want anders is het zo lastig." De man bedankt de dokter en gaat naar huis. Hij gaat met zijn vrouw naar de slaapkamer. In de badkamer zegt hij "kom kom" en hij krijgt een erectie. Trots stapt hij de slaapkamer binnen. Zegt zijn vrouw: "Nou nou!" (joke-id:678)


44.

Vijfendertig prostituees op de Amsterdamse Wallen krijgen van de dokter een brief dat ze opnieuw gekeurd moeten worden. Ze gaan naar de dokter, en er staat dan ook een rij tot buiten de deur. Er komt een oud tandeloos vrouwtje voorbijlopen, en die vraagt aan een hoer: "Wat is hier aan de hand?" De hoer heeft geen zin om het helemaal uit te leggen en zegt: "We krijgen een snoepje van de dokter." "Dat lust ik ook wel," zegt het tandeloze vrouwtje, en ze sluit achteraan aan in de rij. Uiteindelijk komt dus ook het oude vrouwtje bij de dokter, en de dokter zegt verbaasd tegen haar: "Mevrouw, op uw leeftijd nog?" "Ja," zegt het vrouwtje, "bijten kan ik niet meer, maar zuigen nog goed." (joke-id:679)


45.

Drie mannen zitten in de wachtkamer bij de dokter. "Vreemd is dat," zegt de eerste man: "Ik heb een tennisarm, en ik heb nog nooit getennist." "Over vreemd gesproken," zegt de tweede man: "Ik heb een voetbalknie, en ik heb nog nooit gevoetbald." De derde man zwijgt. De twee mannen vragen wat hem mankeert. De derde man zegt: "Ik heb geslachtsziekte, maar ik heb nog nooit een kip geslacht." (joke-id:680)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  

VOLGENDE

Terug naar de index


13 April 2024, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 44.210.99.209