English jokes

Moppen archief (dokter)


46.

Vrouw komt bij de dokter en geeft hem haar plasje. Zegt die dokter: "U woont hier lekker dichtbij." Zegt ze: "Hoe weet u dat, dokter?" Zegt-ie: "Je plasje is nog lekker warm." (joke-id:681)


47.

Er komt een kerel bij de dokter. Zegt-ie: "Dokter, moet u eens luisteren. Ik ben helemaal de ouwe niet meer. Ik krijg vanavond zes leuke meisjes op visite." Zegt die dokter: "Nou, daar weet ik wel wat op, jij krijgt van mij een pracht van een injectie." Dag daarop komt-ie terug. Hij zegt: "Dokter, geweldig! Weer helemaal de ouwe." Zegt die dokter: "Nou, daar ben ik reuze blij om. En heb je geen lichamelijke nadelen?" "Nee, dokter, alleen een beetje pijn aan m'n arm." Zegt die dokter: "Pijn aan je arm?" "Ja, want die zes meisjes zijn niet op komen dagen." (joke-id:682)


48.

Een man ligt op de stoel bij de tandarts. De tandarts kijkt in zijn mond en ziet een enorme rotte kies. De tandarts zegt: "Wat een gat, wat een gat, wat een gat." De patient vraagt: "Waarom zegt u dat drie keer?" Zegt de tandarts: "Dat doe ik niet. Dat was de echo." (joke-id:683)


49.

Er komt een man bij de dokter en zegt: "Dokter, ik heb een blaar op mijn pik." Zegt de dokter: "Laat u maar eens zien." De dokter constateert inderdaad een blaar en vraagt: "Hoe vaak doet u het?" De man zegt: "Ja, als ik 's ochtend wakker word, doe ik het een keer met mijn vrouw, dan een keer in de keuken, een keer voor het ontbijt en twee keer erna, een keer in de gang. Dan ga ik met de taxi naar mijn werk: vrouwelijke taxichauffeuse, een keer op de achterbank, een keer op de motorkap. Dan kom ik op mijn werk: een keer de receptioniste, de telefoniste en mijn secretaresse, dan komt het meisje met de koffie, een keer onder het bureau, een keer op de tafel. Dan begint het tijd te worden voor de lunch, dus: secretaresse, telefoniste, receptioniste, in het restaurant twee keer met de serveerster, dan ga ik weer terug naar mijn werk: receptioniste, telefoniste, secretaresse. Dan komt het meisje met de thee, met haar nog twee keer. En als het dan tijd wordt om naar huis te gaan nog een keer de secretaresse, de telefoniste, de receptioniste, de taxichauffeuse. Dan kom ik thuis, dan neem ik mijn vrouw twee keer voor het eten, na het eten een keer op de tafel, een keer op de bank, in de badkamer, op de gang, voor het bed en twee keer in bed en dan ga ik slapen. En als ik 's morgens wakker word, dan begin ik weer opnieuw." "Tja," zegt de dokter, "dan denk ik dat het daar door komt." "O gelukkig dokter," zegt de man, "ik was al bang dat het van het masturberen was." (joke-id:684)


50.

Er komt een bekakte man bij de dokter en die zegt: "Dokter, kunt u eens kijken naar mijn klok- en hamerspel?" De dokter onderzoekt hem, en na een tijdje zegt hij: "Ik heb het al gezien. Kleedt u zich maar weer aan, meneer De Bruin." "Ik heet niet De Bruin," zegt de man, "mijn naam is De Bruine." "Nou," zegt de dokter, "meneer De Bruine: u heeft een druiper." (joke-id:685)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  

VOLGENDE

Terug naar de index


13 April 2024, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 44.210.99.209