English jokes

Moppen archief (dokter)


56.

Een vrouw laat zich bij de dokter onderzoeken. Hij bekijkt ook haar kut en zegt: "Wat een grote grote grote..." "Ja dokter," zegt de vrouw, "dat weet ik ook wel... Maar waarom zegt u dat drie keer?" Waarop de dokter zegt: "Dat doe ik niet... dat was de echo!" (joke-id:691)


57.

Ze zijn er in het AMC achter wat er gebeurt als je schaamluis kruist met vuurvliegjes. Dan krijg je lampionnen-optocht in je onderbroek. (joke-id:692)


58.

Er komt een man bij de dokter. In de wachtkamer ziet hij een vent in een witte jas en zegt: "Hallo, ik kom hier voor een onderzoek." Zegt de man in de witte jas: "Heb je een levensverzekering?" "Hoezo, ga ik soms dood?" "Nee, dat heb ik niet gezegd." "O, dus ik mankeer wat aan mijn oren?" "Nee, dat zie je verkeerd." "Dus ik heb iets aan m'n ogen?" "Wees nou eens effe rustig!" "Dus m'n hart is niet in orde?" "Ga nou eens effe zitten." "Dus ik ben ook nog slecht ter been? Word ik nou nog onderzocht?" "Ja," zegt de man in de witte jas, "misschien door de dokter, maar ik ben de melkboer." (joke-id:693)


59.

Er komt een man bij de dokter en vertelt: "Dokter, ik drink niet. En toch: als ik rechtuit wil, loop ik steeds naar links." "Kleedt u zich maar uit," zegt de dokter. De dokter onderzoekt de man en zegt: "Ik zie het al, meneer. U heeft drie ballen: een rechts en twee links. Daar komt het door." "Is dat erg, dokter?" vraagt de man. "Welnee," zegt de dokter, "dat is helemaal niet erg. Het is zelfs uniek! En drie ballen is ook heel goed voor de potentie." Helemaal opgelucht gaat de man weer weg. Hij is helemaal in de gloria dat hij drie ballen heeft. In de tram komt hij tegenover een neger te zitten. De man wil zijn verhaal kwijt en zegt tegen de neger: "Wat zou u ervan zeggen als wij samen vijf ballen hadden?" "Hoezo?" vraagt de neger, "heb jij er maar een dan?" (joke-id:694)


60.

Er komt een man bij de dokter. De dokter ziet al snel wat er aan de hand is en zegt: "U bent veel te dik. Er moeten nodig een paar kilootjes af. We beginnen wel meteen met een oefening. Wacht u hier maar." De dokter gaat weg, en even later komt een een prachtige spiernaakte meid binnen die zegt: "Mijn naam is Beuken, en als je me vangt, mag je me neuken." De dikke man rent achter de vrouw aan, om het bureau van de dokter heen. Maar de vrouw is veel te snel en de dikke man krijgt haar niet te pakken. Dan vertrekt de vrouw weer. De dokter komt weer binnen en zegt: "Zeker niet gelukt he? We zullen het zo nog eens proberen. Wacht hier maar." En de dokter vertrekt weer. Dit keer laat ik me niet te grazen nemen, denkt de man. Ik ga vlak achter de deur staan, en als die vrouw binnenkomt, spring ik er meteen bovenop. De deur gaat weer open en de man springt bovenop een grote blote neger. Die zegt: "Mijn naam is Mol: wie me vangt, mag in m'n hol." (joke-id:695)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  

VOLGENDE

Terug naar de index


13 April 2024, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 44.210.99.209