English jokes

Moppen archief (dokter)


61.

Er komt een man bij de plastisch chirurg en zegt: "Ik heb zo'n klein pikkie, en nou heb ik gehoord dat het mogelijk is om operatief de penis te verlengen." "Dat kan inderdaad," zegt de plastisch chirurg. "Maar wat kost dat?" vraagt de man. "Nou," zegt de chirurg, "twee centimeter komt op 5000 gulden en tien centimeter kost 20.000 gulden. Maar laat u eerst uw penis maar eens zien." De man laat zijn broek zakken, en de chirurg zegt: "Tja, u kunt wel tien centimeter gebruiken." "Ja," zegt de man, "maar 20.000 gulden is toch wel erg veel geld. Ik zal toch eerst eens met mijn vrouw moeten overleggen. Ik bel u morgen wel terug." De volgende dag belt de man naar de plastisch chirurg en zegt: "Nou, ik heb het er met mijn vrouw over gehad, maar ze heb toch liever een nieuwe keuken." (joke-id:696)


62.

Een man komt bij de dokter. Hij vertelt: "Ik werk nu al jarenlang in een groentefabriek. Maar ik heb de laatste tijd steeds de neiging om mijn broek te laten zakken en mijn lul in de uiensnijder te stoppen." "Oooh, dat is levensgevaarlijk," zegt de dokter: "ik zal u een pilletje voorschrijven. Elke keer als u die aanvechting krijgt, moet u zo'n pilletje nemen. Dat kalmeert." Veertien dagen later komt die man weer bij de dokter. Hij zegt: "Dokter, het heeft helemaal niks geholpen. Die pil van u, die werkt niet. Laatst kreeg ik weer zo'n aanvechting. Ik neem die pil in. Niks! Ik laat mijn broek zakken, en schuif mijn lul zo in die uiensnijder!" "Lieve help!" roept de dokter, "hoe is dat afgelopen?" "Ik ben ontslagen," zegt de man, "en die uiensnijder ook." (joke-id:697)


63.

Een man belt de dokter en zegt dat hij zo'n last heeft van zijn arm. De dokter zegt: "Kom morgen maar op het spreekuur, en neemt u ook even uw plasje mee." De man denkt: een plas meenemen als ik pijn in m'n arm heb? Wat een onzin is dat. Ik zal eens een grap uithalen met die dokter. In een jampotje verzamelt hij: pies van zijn vrouw, zijn dochter en zijn zoon, en hij rukt ook zichzelf er nog eens in af. Dan gaat de man naar de dokter. Hij geeft zijn plas af. De dokter kijkt naar zijn arm en zegt: "Ik denk dat u last heeft van een tennisarm. Ik zal ook uw urine nog laten testen. Belt u over een week maar terug." Een week later belt de man naar de dokter. Zegt de dokter: "Die urine is getest, en hier is de uitslag: je vrouw gaat vreemd, je dochter is zwanger, je hond is loops, en jij houdt last van die tennisarm als je niet stopt met rukken!" (joke-id:698)


64.

Een vrouw komt bij de tandarts. Zij gaat op de stoel liggen, de stoel zakt achterover. De tandarts knipt de lamp aan, brengt zijn spiegeltje en haakje bij haar mond. De vrouw laat haar arm van de leuning glijden en grijpt de tandarts in zijn kruis. "Wat doet u?" vraagt de tandarts. Zegt die vrouw: "We gaan mekaar toch geen pijn doen, he tandarts?" (joke-id:699)


65.

Er komt een vrouw de wachtkamer van de dokter binnen. "Prft, prft". Voortdurend klinkt er het geluid van scheten. Ze gaat zitten, "prft, prft". De dokter komt de wachtkamer binnen, kijkt naar de vrouw, "prft, prft", en zegt: "Komt u maar even eerst naar binnen, dat zullen de andere patienten wel niet erg vinden." De vrouw loopt mee naar binnen, "prft, prft". Ze gaat zitten, "prft, prft". Vraagt de dokter: "Wat zijn de klachten?" Zegt de vrouw: "Prft, prft, dokter, prft, prft, ik heb toch zo'n last, prft, prft, van winden, prft, prft." Zegt de dokter: "Doet u uw bovenkleding maar even uit, dan zal ik even naar uw rug luisteren." De vrouw kleedt zich uit, "prft, prft", en de dokter luistert naar haar rug, "prft, prft". "Weet u wat?" zegt de dokter, "kleedt u zich maar even helemaal uit, en gaat u maar even op de tafel liggen met uw benen in de beugels." De vrouw kleedt zich helemaal uit, "prft, prft", en ze gaat op de tafel liggen, "prft, prft". De dokter loopt naar de vrouw, "prft, prft", maar bedenkt zich en zegt: "Ik kom zo terug." Komt hij teruglopen met een lange stok met een enorme haak. "O dokter, prft, prft", roept de vrouw angstig uit, "dokter, prft, prft, wat gaat u doen?" Zegt de dokter: "Eerst even een raampje openzetten." (joke-id:700)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  

VOLGENDE

Terug naar de index


13 April 2024, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 44.210.99.209