English jokes

Moppen archief (blond)


71.

Twee Helmondse blondjes staan op een avond bij elkaar. Zegt de ??n: "Kijk hoe helder de zon aan de hemel staat." "Ach kom," zegt het andere blondje: "dat is de maan." "Nee, de zon!" "Nee, de maan!" De discussie hierover wordt eindeloos, totdat er op een gegeven moment een ander blondje aan komt. Eerste 2 blondjes: "Wat is dat daar aan de hemel; de zon of de maan?" Derde blondje: "Dat zou ik niet weten. Ik woon nog maar twee weken in Helmond! (joke-id:1782)


72.

Een blonde stewardess maakte haar eerste nachtvlucht en de gezagvoerder probeerde haar wegwijs te maken. Hij liet haar zien waar het personeel het beste kon eten, boodschappen doen en overnachten.
De volgende ochtend was de nieuwe stewardess niet bij de briefing. De gezagvoerder wist in welk hotel en in welke kamer ze verbleef dus belde hij haar om te vragen wat er gebeurd was.
Huilend antwoorde ze: "Ik kan de kamer niet uit..."
"Je kamer niet uit?" vroeg de gezagvoerder verbaasd; "Hoe kan dat nou?"
"Er zijn hier maar drie deuren" snikte ze; "eentje van de kast, eentje van de badkamer en nog eentje waarop staat "NIET STOREN". (joke-id:1787)


73.

Drie blonde nonnen zitten al een aantal jaren in het klooster. Op een mooie zomerdag zien nze de tuinman met een knecht aan het werk in de kloostertuin. Moederoverste heeft de blonde nonnen verboden om met de tuinman te praten, maar bij het zien van deze stoere tuinman gaan de hormonen bij de nonnen wel werken. De nonnen gaan stiekum naar de tuin en horen hoe de tuinman de knecht uitscheldt voor LUL! De sexuele opvoeding is in het klooster sterk achtergeblevende en blonde nonnen vragen zich eigenlijk af wat een lul nou eigenlijk is. Ze besluiten het toch maar aan de tuinman te vragen. Zo gezegd zo gedaan. De eerste blonde non vraagt zachtjes aan de tuinman wat is een lul ? Wel zegt de tuinman kom alle drie maar mee naar het tuinhuisje en dan zal ik laten voelen wat een lul is. Je mag niet kijken en moet daarna raden wat het is. Enfin de eerste non voelt en zo ook de tweede en derde. Na afloop vraagt de tuinman: en wat was het? De eerste blonde non zegt volgens mij was het een mals stukje vlees wat ik in mijn hand had ! Nee hoor zegt de tweede ik denk dat het een stuk hout was ! Tenslotte zegt de derde volgens mij wat het een vogeltje want hij poepte in mijn hand ! (joke-id:1835)


74.

Een dom blondje is op vakantie geweest naar een natuurreservaat in midden-afrika, en bekijkt met haar vriendin de foto's.
De vriendin vraagt bij een foto : " Die grote grijze daar, is dat nou een olifant?", waarop het domme blondje antwoord: "Nee dat is een Dangerou". Bij de volgende foto vraagt de vriendin:"Daar in die boom daar is dat nou een luipaard?",
"Nee dat is een Dangerou" antwoord het domme blondje. Bij de derde foto zegt de vriendin: "Met die lange nek daar, dat is zeker een giraffe?", waarop het domme blondje weer antwoord: "Nee, dat is een Dangerou".

Na het bekijken van de foto's zegt de vriendin: "Nou moet je me eerst is vertellen waarom die dieren allemaal een Dangerou zijn?"

Waarop het domme blondje antwoordt: " Nou dat zit zo, toen ik dat reservaat binnenkwam stond er op een bordje
---ALL THESE ANIMALS ARE DANGEROUS!!!--- (joke-id:1904)


75.

Een blonde schoonheid van 28 jaar heeft het nog nooit gedaan. Haar moeder vindt dat het hier toch wel eens tijd voor wordt. Ze geeft haar dochter 200 gulden en zegt: "ga maar naar de stad en koop een sexy outfit". Zo gezegd zo gedaan de dochter naar de stad koopt een mooi lingerie stetje met jaratels en een sexy blousje en rokje. Ze komt thuis en moeder zegt doe je outfit aan en ga naar het cafe de eerste man die je wil neuken neem je mee naar huis. De dochter op pad vind een man en neem hem mee. Ze liggen op bed de man doet haar blousje uit, haar rokje omhoog en haar slipje omlaag hij schrikt en roept bah varkensoren! en rent vervolgens weg. De blond dame is geschrokken en denkt wat heb ik nou fout gedaan? Ze gaat maar weer terug naar het cafe en neemt nog een man mee naar huis. Ze liggen op bed en de man doet haar blouse los haar rokje omhoog haar slipje omlaag en roept bah varkensoren en rent ook weg. Het meisje gaat totaal overstuur naar huis en vertelt haar moeder wat er is gebeurd. Haar moeder zegt doe eens voor wat er dan gebeurt. Het meisje doet haar blousje los haar rokje omhoog haar slipje naar beneden. Haar moeder zegt: "Ja maar schat daar moet je je jaratels niet aan vast maken". (joke-id:1911)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  

VOLGENDE

Terug naar de index


24 July 2024, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.238.116.201