English jokes

Moppen archief (dokter)


71.

Er zit een vent thuis in de ziektewet. Komt de controlerend geneesheer binnen en die ziet hem aardappels schillen. "Noem je dat ziek?" zegt die dokter, "je zit lekker aardappels te schillen." "Ik ben ziek," zegt de man, "en mijn vrouw is nog zieker. Ik moet haar helpen. Zij ligt boven in bed." "Dat wil ik wel eens zien," zegt die dokter. Even later komt hij terug en roept: "Nou, je vrouw ligt inderdaad in bed, maar met een vreemde vent." Zegt die man in de ziektewet: "Schil ik er toch een paar aardappeltjes bij..." (joke-id:706)


72.

Er is een nieuwe dokter in het ziekenhuis, en die gaat zich op de afdeling voorstellen aan de patienten. Hij komt bij het eerste bed en zegt: "Goedendag, mijn naam is dokter Van den Berg. Waar ligt u voor?" Zegt de patient: "Voor aambeien." "Zo," zegt de dokter, "en wat doen ze eraan?" "Aanstrijken met een penseeltje," zegt de patient. "Goed zo," zegt de dokter: "En heeft u verder nog wensen?" "Nee hoor, dokter, alles naar wens." Komt de dokter bij het tweede bed: "Goedendag, mijn naam is dokter Van den Berg. Waar ligt u voor?" Zegt de patient: "Voor aambeien." "Zo," zegt de dokter, "en wat doen ze eraan?" "Aanstrijken met een penseeltje," zegt de patient. "Goed zo," zegt de dokter: "En heeft u verder nog wensen?" "Nee hoor, dokter, alles naar wens." Komt de dokter bij het derde bed: "Goedendag, ik ben dokter Van den Berg. Waar ligt u voor?" Zegt de patient: "Voor angina." "Zo," zegt de dokter, "en wat doen ze eraan?" "Aanstrijken met een penseeltje." "Goed zo. En heeft u verder nog wensen?" Zegt de patient: "Ja, ik had graag een eigen penseeltje." (joke-id:707)


73.

Er komt een vrouw bij de dokter. Ze zegt, al windenlatend: "Dokter, pfrt, ik heb toch zo'n last, pfrt, pfrt, van winderigheid. En het vreemde is, pfrt, pfrt: ze ruiken niet!" De dokter zegt: "Kleedt u zich maar even uit en gaat u daar maar even liggen." De vrouw kleedt zich uit, pfrt, pfrt, en gaat liggen. De dokter onderzoekt haar, pfrt, pfrt. Als de dokter klaar is met zijn onderzoek, mag ze zich weer aankleden, en dan vraagt de vrouw bezorgd: "En dokter, moet ik geopereerd worden?" "Ja," zegt de dokter. "Aan m'n kont?" vraagt de vrouw. "Nee," zegt de dokter, "aan uw neus." (joke-id:708)


74.

Een vrouw merkt dat haar buik dikker wordt. Ze is er niet gerust op en gaat naar de dokter. Als hij haar onderzocht heeft, zegt de dokter dat ze zich geen zorgen hoeft te maken. "Mevrouwtje," zegt hij, "het is een ophoping van gas in uw buik. Dat gaat vanzelf weer over." Maar de buik van de vrouw wordt alleen maar dikker, en ze gaat weer naar de dokter. "Nee mevrouw, u bent niet zwanger," zegt de dokter: "het is echt alleen maar lucht, alleen maar lucht." Gerustgesteld gaat de vrouw naar huis, maar de kwaal gaat niet over: haar buik wordt steeds dikker. Ook bij het derde bezoek aan de dokter krijgt zij te horen: "Mevrouwtje, het is alleen maar lucht, alleen maar lucht." Hierna krijgt de dokter de vrouw niet meer op bezoek. Als de dokter enkele maanden later door een drukke winkelstraat loopt, ziet hij ineens de vrouw achter een kinderwagen lopen. Hij loopt naar de vrouw toe, kijkt in de kinderwagen en ziet een tweeling liggen. Dan vraagt de dokter aan de vrouw: "Wat is dat nou?" "O gewoon", zegt de vrouw, "twee scheten met een pet op." (joke-id:709)


75.

Vraagt de tandarts aan zijn patient: "Heb jij geen reet?" "Hoezo?" vraagt de patient. Zegt de tandarts: "Je stinkt zo uit je bek." (joke-id:710)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  

VOLGENDE

Terug naar de index


20 May 2024, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 44.210.83.132