English jokes

Moppen archief (politiek)


1.

's Ochtends gaat Ria Lubbers uit rijden met de spiksplinternieuwe auto van Ruud. Als Ruud 's avonds thuis komt, zegt Ria: "Ik heb een goeie en een slechte mededeling. Ik begin maar met de goeie mededeling: de airbag in onze nieuwe auto doet 't prima..." (joke-id:647)


2.

Bill Clinton is 's ochtends aan het joggen, omgeven door zijn veiligheidsagenten. Op een gegeven moment zegt Bill tegen een van die agenten: "Als ik straks thuiskom, scheur ik die panty van Hillary helemaal aan flarden!" "Zo Bill," zegt de agent, "jij bent hitsig." "Nee," zegt Bill, "die panty zit me veel te strak." (joke-id:648)


3.

Premier Wim Kok heeft een feestje in de Tweede Kamer. Zijn secretaresse ziet dat zijn gulp open staat, maar durft dat niet rechtstreeks te zeggen. Ze gaat naar hem toe en zegt: "Uw garagedeur staat open." Wim Kok begrijpt het niet, kijkt naar buiten, en zegt dat het niet geeft. Als Kok 's avonds thuiskomt, zegt zijn vrouw: "Je gulp staat open!" Nu begrijpt Kok de opmerking van zijn secretaresse ineens. De volgende dag loopt hij naar zijn secretaresse en zegt: "Gisteren stond mijn garagedeur open, he?" "Inderdaad," zegt de secretaresse. Vraagt Kok: "Heb je die mooie Mercedes nog zien staan?" Zegt de secretaresse: "Nee, wel een Lelijke Eend met twee lekke banden." (joke-id:649)


4.

In een stadje ten zuiden van Moskou wordt een nachtclub geopend. De regeringsleiders willen wel eens een uitje en er moet ook een stripteasedanseres komen. De dag voor de opening ondervraagt een volkscommissaris de beheerder van de nachtclub. 'Hebt u een geschikte danseres gevonden?' 'Ja kameraad.' 'Heeft- ze goede papieren?' 'O zeker, kameraad, ze is al 52 jaar partijlid! (joke-id:650)


5.

Een Italiaan heeft een paar gangsters nodig voor zijn maffiaorganisatie en plaatst een advertentie in de krant. Een Belg een Japanner en Bolkestein zien dit en voelen er wel wat voor. Ze gaan naar de Italiaan toe en moeten eerst drie proeven doorstaan voordat ze aangenomen kunnen worden:
1. ze moeten een steile berg beklimmen en een berggeit vangen
2. ze moeten met een beer vechten en de oren afsnijden
3. ze moeten een vrouw verkrachten.
Als eerste beklimt de Belg de berg, maar hij glijdt halverwege uit en valt dood op de grond.Dan gaat de Japanner, hij beklimt de berg vangt de geit. Daarna vecht hij met de beer. Er ontstaat een stofwolk, maar de beer eet hem met haar en huid op. Nu is Bolkestein aan de beurt. Hij beklimt de berg vangt de geit. Daarna vecht hij met de beer. Hij vecht en vecht en er ontstaat een hele grote stofwolk waardoor je niets meer kunt zien. Zo gaat het maar door en door. Er begint zich een grote menigte te verzamelen. Na anderhalf uur komt Bolkestein uit de stofwolk tevoorschijn en vraagt aan de mensen: "Ok, waar is nu die vrouw van wie ik de oren af moet snijden?" (joke-id:651)

1  2  

VOLGENDE

Terug naar de index


24 July 2024, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.238.116.201